понедельник, 16 июня 2014 г.

Модуль 1. Саморефлексія

     Перший день тренінгу, як і зазвичай, урочисто напружений. Я в очікуванні емоційного підйому, який певною мірою має місце. Однак технічні проблеми ("тупий" інтернет, "висить" комп_ютер) проблему емоційного підйому вирішують не на його (підйому) користь)))
Зареєструвалися, проанкетувалися, ознайомилися зі змістом і загальним вмістом основного навчального посібника. Зрозуміла, що його структура логічна і послідовна, однак опанувати цю логічну структурність одномоментно не вдасться((( Як і завжди, візьмемо терпінням!!! Як говорить татко))) "В науке нет широкой столбовой дороги!.." А татко, як випускник радянської школи, знає, що говорить))) Мала також технічні проблеми зі створенням блогу. Google відігрався на найбільш емоційних членах тренінгової групи (чи це я так нас із Остроушко вирішила виділити???). Блог піддався лише з домашнього компьютера. Створила свій перший в житті сайт. З усім іншим мала справу раніше. Ось це вже перемога!))) Нарешті запам_ятала адресу електронної пошти на gmail... Тепер можна бувати тут частіше. Пораділа за колег-тренерів: досвідченість і азарт, математика та інформатика дають необхідний навчально-тренувальний ефект. 
22.05 - Як "прилежная девочка" сиджу виконую домашнє завдання))) Нехай тільки не спитають!!!)))

1 комментарий:

  1. Вітаю, Людмило Володимирівно! Відчувається, що пише блогер з досвідом. Цілі, які Ви ставите на тренінгу перед собою, прочитала у наступному повідомленні. Бажаємо успіху!

    Дякуємо і за компліменти у наш бік. Ваш творчий підхід до справи надихає всіх учасників тренінгу!

    ОтветитьУдалить